Spegelbilden -min egen känsla om mig själv

 

 

Igår när jag gick på en promenad och såg hur himlen speglade sig med vattnet och solen strålar glittrade, så vackert. Då kom jag att tänka på min egen spegelbild. När jag tittar mig i spegeln känner jag samma känsla, eftersom jag är det bästa som finns för mig och jag är nöjd med mig själv som jag är. Känner man sig så alltid eller ? Ja där spelar självkänslan mig ett spratt i bland, mer förr men inte så ofta nu längre.

När jag sen gick på gymmet så minns jag i början att det kändes lite obekvämt, men nu förstår jag att det är viktigt med speglarna för bra hållning och att man tränar rätt. Det motiverar mig att träna och få en bättre hållning och gå ner i vikt så min rygg orkar mig och mina äventyr i framtiden, för gammal och vis det ska jag bli.

Efter gymmet träffade jag en kär vän och vi pratade lite om självkänslan,så filosofiska vi var  hihi. Hon berättade att om man inte dömer sig själv eller andra behöver man inte förlåta ,kloka ord minsann.

Känslan som vi ibland får som inte alltid är positiv kan man välja att ändra eller hitta en ny känsla för att försöka må bättre. Ja håller med henne, hon hade varit på en föreläsning om en munk och hon minns dessa kloka ord.

Möten med människor berikar och lyfter mig som människa. Men min spegelbild är alltid min och min alldeles egen känsla.

smile

/hornon-pa-sprang-2014.jpg     

Bild:Hornön sommaren 2014 

 

10 apr 2015

Välkommen

Välkommen till www.guidance.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

vill du boka gå in på 

www.boka.direkt.se

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)