Kreativ Process Ledarutbildning för Studie- och yrkesvägledare, Skolverket

 

Kreativ Process Ledararutbildning för Studie- och Yrkesvägledare, Skolverket 

Det var ett bra koncept för mig i min arbetsroll som studie- och yrkesvägledare och den kreativa processledaren vaknade inom mig. Nu förstår jag hur jag på mitt sätt kan skapa projekt. Jag har nu börjat skriva min första metodbok, som lärare och studie- och yrkesvägledare kommer att kunna använda. Jag kommer även föreläsa om hur man kan använda metodboken  på ett bra sätt utifrån mitt perspektiv . 

Kreativ, flexibel och vill på alla sätt hjälpa främst ungdomar i sin valprocess men även att andra vuxna ska kunna ta del av hur man kan hjälpa varandra på utvecklingsresan i livet. Jag menar med det att alla vägleder varandra i olika sammanhang.

Det är inte specifikt att det är vägledaren som gör hela jobbet utan är en del i processen. Lärare är vi alla på olika sätt och främst är vi alla förebilder för främst ungdomarna i samhället. De är mitt största fokus, en bra grund inför framtiden, om man förstår varför man gör ett val, ett medvete val just i nuet. Hur man kom fram till valet och att det var ett medvetet  val.

Har börjat skriva min första metod bok och skissat en ram till tre böcker till och ser fram emot att få presentera dem i framtiden.

 

 

 

/tina-olofsson.jpg

Känner mig stolt och super duktig...den kreativa sidan har jag nu lyft fram och fått feedback på så nu är det bara att fortsätta mitt arbete.

/Tina 

 

15 jun 2017

Välkommen

Välkommen till www.guidance.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

vill du boka gå in på 

www.boka.direkt.se

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)