Tjänster

Tina Olofsson, Medium 

Vad är ett medium?

Det är en person som arbetar med att förmedla mellan andevärlden och vår värld. Ett mediums viktigaste uppgift är att ge bevis på att det finns en andevärld och ett liv efter det vi kallar för fysisk död.

Medium är vanliga människor som genom träning utvecklat sina naturliga psykiska förmågor till att kommunicera med andevärlden.

Ett mentalt/clairvoyant medium använder sig av följande tre begrepp:

Clairvoyance:

Betyder klart seende och är mediets sätt att se andevärlden, som en mental eller inre bild. Men ibland kan man se anden lika tydligt som på ett fotografi.

Clairsentience:

Betyder klart kännande, där mediet känner mentala känslor som återspeglar personen som mediet kommunicerar med.

Mediet kan också känna fysiska känslor som sjukdom och dödsorsak.

Clairaudience:

Betyder klart hörande, vilket är mediets sinne för att höra kommunikationen som ord, eller som en inre röst.

Mentalt mediumskap är den vanligaste och mest förekommande formen av mediumskap, vilket innebär att andevärlden kommunicerar med mediets sinnen och mediet förmedlar kommunikationen till sin klient. Mediet fungerar som en förmedlare av information mellan andevärlden och vår värld.

Ett medium som arbetar med mentalt mediumskap återger dess upplevelse av andevärlden genom att beskriva hur de såg ut när de levde och vad de sysslade/arbetade med. Detta först och främst för att ge bevis för att de har kontakt med den de säger sig vara i kontakt med.

Det är mediets uppgift att kunna ge dig en så pass bra beskrivning av andekontakten och leverera starka bevis så att det inte råder någon tvekan för dig om vem kontakten är. Efter det är det ett experiment som klienten tolkar utifrån sin egen tolkning men mediumet kan vara ett bollplank och vara ett stöd. 

 

 

Här är tjänster jag erbjuder:

Privata sittningar/konsultationer- En sittning med ett medium (jag) är en speciell och kärleksfull upplevelse. När man får kontakt med sina nära och kära som gått vidare och fortfarande finns omkring oss och vill hjälpa oss och vägleda oss i livet. 

 

Seans i hemmet (10 st )Du kan även vara värdinna och bjuda hem vänner, släktingar eller familj till  en trevlig kväll med härlig gemenskap och andlighet. Där man får möjlighet att ta emot budskap av sina nära och kära på andra sidan. 

 

Distans vägledning- 

Husrensning/energirensning -

 

Lite information om man vill förbereda sig inför mötet med mig klicka på länken:

 http://www.guidance.n.nu/mediumskap

 

Hör av dig om du har funderingar elller  vill boka in en tid. 

/ Tina Olofsson   '

mob:0730 881 839    

                                         '

Uppdaterad: 2017-08-14