Tjänster

 

Ett medium 

Är en person som arbetar med att förmedla mellan andevärlden och vår värld. Ett mediums viktigaste uppgift är att ge bevis på att det finns en andevärld och ett liv efter det vi kallar för fysisk död.

Medium är vanliga människor som genom träning utvecklat sina naturliga psykiska förmågor till att kommunicera med andevärlden.

Jag är ett medium och har utvecklat min förmåga igenom åren och idag så har jag med hjälp av min studie- och yrkesvägledare examen och genom mitt arbete genom åren som vägledare inhämtat massor av erfarenhet och kunskap om att förstå människor och vidga perspektiv.

Jag är ett bollplank och finns där för dig i din vägledningsprocess. Jag arbetar inte bara själv, jag tar hjälp av andevärlden och blir det förstärkt och proffessionellt och tillsammans blir det ett bra samarbete igenom samtalet. 

SEKRETESS: Jag har tystnadsplikt, men om jag känner att du kan skada dig själv eller vara en fara för någon annan måste jag bryta tystnadsplikten. Självklart berättar jag det för dig om det blir så och hjälper dig kontakta den som du behöver ta kontakt med för vidare hjälp.

Här är tjänster jag erbjuder:

 

Privata sittningar/konsultationer  1 timme:  500 kr

En sittning med ett medium är en speciell och kärleksfull upplevelse. 

 

Distans vägledning 1 timme:  500 kr  

Jag ringer upp för ett samtal med dig, efter en gemensam överenskommelse.

 

Vägledningsamtal 30 minuter:  200 kr  

Du ställer en fråga till andevärlden och får ett svar .

 

Seans i hemmet  250 kr per person, 2-4 personer   200 kr per person, 5-10 personer 

Du kan vara värdinna och bjuda hem vänner, släktingar eller familj till  en trevlig kväll med härlig gemenskap och andlighet. Där man får möjlighet att ta emot budskap av sina nära och kära på andra sidan. 

 

Husrensning/energirensning   1200 kr  + reseersättning 30 kr per mil

Vissa energier kan man behöva få hjälp att "städa undan" Det kan finnas många olika tecken på att det finns andlig aktivitet av något slag på en plats, exempelvis i ett hem. 

 

Cirkel 5 gånger = personlig utveckling  

Har även avslappningsmassage: klicka på länken under

http://www.guidance.n.nu/massage

 

Hör av dig om du har funderingar elller  vill boka  tid. 

/Tina Olofsson mob:0730 881 839    

                                         '

Uppdaterad: 2018-01-11